Quality Spa & Resort Norefjell

Quality Spa & Resort Norefjell er et spennende ski- og spahotell beliggende midt i vakker og majestetisk skog bare 1,5 timer med bil fra Oslo og Gardermoen flyplass. Quality Spa & Resort Norefjell tilbyr mange fritidsaktiviteter og et stort spa i en helt unik setting. Her kan man oppleve mangfoldet i den norsk naturen i et rolig miljø hvor helse og velvære står i fokus. Dette er det perfekte tilfluktsstedet for alle som søker litt ro og fred fra en travel hverdag.

Konferanse

Quality Spa & Resort Norefjell har et stort tilbud for konferanser og alt i alt er det 14 møterom på tilbud. På det meste kan Quality Spa & Resort Norefjell betjene konferanser med opp til 400 deltakere. For større arrangementer samarbeider hotellet med Bøeseter kongresshall som ble åpnet i 2015. Bøeseter kongresshall har en kapasitet på opptil 700 personer. Hotellets konferanseavdeling er meget profesjonell og de ansatte strekker seg langt for at deres gjester skal ha et vellykket opphold. I tillegg til konferanser, innbyr hotellets spektakulære beliggenheten til en lang rekke aktiviteter som de ansatte selvsagt er behjelpelig med å bestille plass på, også for større grupper.

Spa og velvære

Spa og velvære er en av de viktigste årsakene til at så mange besøker Quality Spa & Resort Norefjell hvert år. Spa-området er akkurat det kroppen din og sjelen trenger for å lade batterier. Spaet har mange forskjellige behandlinger og de alle fleste er inspirert av ren nordisk natur. I tillegg til et utstrakt tilbud av spabehandlinger kan man også besøke spa-anlegget på egen hånd og nyte godt av isdusjer, fotbad, forskjellige badstuer og boblebad. Anlegget har også et utendørsspa med oppvarmede boblebad hvor du kan lene deg tilbake med et glass god drikke og nyte den formidable fjellutsikten.

Aktiviteter for liten og stor

Norefjell tilbyr mange aktiviteter i løpet av hver sesong. Hotellet ligger bare noen få steinkast fra Norefjell Skisenter og man kan spenne på seg skiene allerede ved hotellet utgang. Her snakker vi ski in – ski out al’a det man ellers bare finner i Alpene. Etter en lang dag i bakkene kan man komme tilbake til hotellet og slapp av og nyte en kopp varm sjokolade eller en deilig middag. Hotellet har også en 16 meter høy innendørs klatrevegg for dem som ikke er for sliten etter en dag i bakkene. På vinteren anlegges det en egen skøytebane bak hotellet og for dem som ikke fristes av en tur på spa-avdelingen kan man kose seg med svømmebasseng, treningsstudio og lekerom for de minste. Når skolene har ferie, stenger Quality Spa & Resort Norefjell sin konferanseavdeling og hele konferanseområdet gjøres om til egen barnesone fylt med leker og aktiviteter.

Restaurant Fjellet

Den beste utsikten fra hotellet er å finne fra Restaurant Fjellet. Restauranten, som ligger i hotellets toppetasje, styrers av kokker med lang erfaring og et brennende engasjement for norsk, kortreist mat. Den perfekte kulinariske opplevelsen som gir nok energi til å nyte alle aktiviteter som er på tilbud i Norefjell.

Bar

Hotellets Lobby Bar er det perfekte stedet å møtes før middag eller når du vil nyte ettermiddagssolen ute på terrassen med en kaffe eller iskald øl. Baren har også et utvalg av sunne småretter på tilbud.

Quality Spa & Resort Norefjell er bygd med et øye for detaljer og gjennom alle rom finner man elementer fra naturen og dyrelivet i Norefjell. Ser man ekstra godt etter vil man se at mange av mønstrene som går igjen over hele hotellet er hentet fra den velkjente norske Mariusgenseren.

Prisvinnende hotell

Quality Spa & Resort Norefjell har vunnet en rekke priser og i 2010, 2011, 2015 og 2016 ble de tildelt prisen for “Norges ledende spa-feriested”, samt “Norges ledende feriested” i 2015 og 2016 av World Travel Awards. Hotellet ble også kalt “Norges beste skihotell” i 2014 og 2015 av World Ski Awards.